Reisaanbod

Bekijk hier alle treinreizen

Reisaanbod

3-daagse treinreis Glacier Express

De treinreis begint in St. Moritz. Vanaf de Zwitserse grens of de luchthaven reist u per trein naar de nummer 1 onder de vakantie- bestemmingen in de bergen. De beroemde Bernina en Glacier Express doen deze plaats aan.

5-daagse treinreis Glacier & Bernina Express

Aankomst in Brig. U parkeert uw auto bij het hotel om deze op de laatste dag van uw treinreis weer op te halen. Brig ligt in het zonnige Oberwallis en is centraal gelegen in de Alpen. Eén van de mooiste Alpenpassen, de Simplonpas, begint bij Brig.

8-daagse treinreis Glacier Express, Jungfrau en Gornergrat

Deze treinreis begint in Luzern, in het hart van Zwitserland. U reist per trein vanaf de Zwitserse grens of één van de luchthavens en overnacht in Luzern. Een dag in Luzern om zelf in te delen.

6-daagse treinreis Zwitserse Panoramatreinen

Vanaf de Zwitserse grens of de luchthaven reist u per trein naar Zermatt. Dit beroemde bergdorp is autovrij en ligt aan de voet van de Matterhorn. Overnachting in Zermatt.

8-daagse treinreis Grand Tour Zwitserland

Deze treinreis begint in Interlaken, gelegen in het hart van Zwitserland tussen twee meren en aan de voet van het Jungfrau gebergte. 

8-daagse treinreis Rail Adventure

Deze treinreis begint in Luzern, in het hart van Zwitserland. U reist per trein vanaf de Zwitserse grens of één van de luchthavens 

Glacier Express
Route
Excellence Class
Contact